Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Aankoopmakelaar Eijsden

Doordat wij ons enkel richten op aankopen van huizen is er geen belangenverstrengeling. Daardoor hebben wij jaren ervaring op één specifieke dienst, hetgeen je tot specialist vormt.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar doen wij niks anders dan het inspecteren en veilig aankopen van huizen in Eijsden en omgeving. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle mogelijke valkuilen bij dit complexe proces.

NVM Aankoopmakelaar

Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid.

Beoordeeld met een 9,5

Op onze Funda pagina zijn wij op gebied van deskundigheid gemiddeld beoordeeld met een 9,5 op basis van meer dan 35 reviews.

Dé aankoopmakelaar in Eijsden en omstreken

Voor een veilig gevoel bij de grootste aankoop van uw leven.

Uw aankoopmakelaar in Eijsden

Een huis kopen in Eijsden is een grote stap waarbij veel komt kijken. Ratio en rekenwerk komen tegenover emoties en gevoel te staan. Gelukkig is er de Makelaar van de Koper, een aankoopmakelaar die u kan ondersteunen bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw nieuwe woning. Het grootste voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze u objectief kan adviseren bij de grootste aankoop van uw leven. Dankzij de objectieve kijk van een aankoopmakelaar wordt u ontzorgt in zowel de zoektocht als aankoop van uw droomhuis. In tegenstelling tot een verkopende makelaar behartigd de makelaar van de koper volledig uw belangen. Het werkt verhelderend om overleg te kunnen voeren met iemand die deskundig is, maar ook erkent dat het kopen van een huis een bijzondere ervaring is.

Huis kopen in Eijsden?

Een NVM aankoopmakelaar ondersteunt u bij elke stap van het aankoopproces. De makelaar van de Koper biedt een full dienstverlening, waarbij wij gericht zijn op een perfecte afwikkeling tot en met de notaris en de sleuteloverdracht. Als woningzoekende in Eijsden deelt u uw woningwensen en gaat samen met ons woningen bezichtigen. De Makelaar van de Koper helpt u met het vinden van een geschikte woning. Zodra u deze gevonden heeft, helpen wij u met evalueren, zodat u ratio en verliefdheid in balans houdt bij het maken van een keuze. Tevens kijken wij naar zaken waar u mogelijk overheen kijkt, zoals verborgen gebreken, en stellen wij kritische vragen om tot een bevredigende koopbeslissing te komen. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, maken wij een aankooptaxatie. De marktwaarde, voor en na eventuele verbouwingen, vormen de basis voor het onderhandelingstraject dat volgt. Als aankoopmakelaar zijn wij bekend met alle verkopende makelaars uit Eijsden en voeren wij namens u de onderhandeling. Hierin behartigen wij enkel uw belangen.

De makelaar van de koper Eijsden

Hans Voorn, de makelaar van de koper, is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. In 1978 erkend als NVM makelaar werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden. In 1984 werd de keuze gemaakt voor het eigen bedrijf als ook die voor de begeleiding van de koper in het proces naar zijn nieuwe thuis. Hans Voorn ondersteunt u bij het complexe aankoopproces van het kopen van een woning in Eijsden. Binnen het specialisme aankoopmakelaar raakt u nooit uitgeleerd. Met passie voor het vak blijven wij ons ontwikkelen. In de afgelopen 35 jaar heeft Hans, als de grootste aankoopmakelaar van Limburg, meer dan 1500 huizen aangekocht en tijdens dit proces ongeveer 10.000 huizen van binnen bekeken.

Bent u opzoek naar een aankoopmakelaar in Eijsden? Wij begeleiden uw bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw droomhuis. Doordat wij ons enkel richten op het aankopen van huizen in de driehoek regio Meerssen, Maastricht en Heerlen is er geen belangenverstrengeling en weet u zeker dat uw belang centraal staat.

Wonen in Eijsden

Als u een huis gaat kopen in Eijsden, dan wilt u meer over de omgeving weten. Het grensdorp behoort tot de gemeente Eijsden-Margraten. Eijsden heeft 9.490 inwoners en is daarmee de grootste kern in de gemeente. Het dorp bevindt zich in het Maasdal en is direct aan de Maas gelegen. Dankzij de centrale ligging langs regionale wegen en het treinstation in Eijsden zelf is het dorp goed bereikbaar.

wonen in eijsden
null

GELUK

Bekijk de verschillende soorten diensten die wij aanbieden.

null

VERTROUWEN

Lees ervaringen van onze klanten en de 10 gouden tips om te komen tot een (t)huis dat klopt.

null

ZEKERHEID

Lees wat onze dienstverlening u oplevert.

null

NIEUWSGIERIG

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken of wij u kunnen helpen.

Nieuws op de woningmarkt in Eijsden en omgeving

Tevreden klanten

Als aankoopmakelaar in Eijsden hebben wij al met veel plezier onderstaande klanten mogen begeleiden naar hun (t)huis wat klopt.