Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Aankoopmakelaar Heerlen

Doordat wij ons enkel richten op aankopen van huizen is er geen belangenverstrengeling. Daardoor hebben wij jaren ervaring op één specifieke dienst, hetgeen je tot specialist vormt.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar doen wij niks anders dan het inspecteren en veilig aankopen van huizen in Heerlen en omgeving. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle mogelijke valkuilen bij dit complexe proces.

NVM Makelaar

Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid.

Met een 9,5 beoordeeld

Op onze Funda pagina zijn wij op gebied van deskundigheid gemiddeld beoordeeld met een 9,5 op basis van meer dan 35 reviews.

Dé aankoopmakelaar in Heerlen en omstreken

Voor een veilig gevoel bij de grootste aankoop van uw leven.
aankoopmakelaar Heerlen

Uw aankoopmakelaar in Heerlen

Bent u van plan een huis te kopen in Heerlen? Bij de grootste aankoop van uw leven komt veel kijken. Rekenwerk en ratio versus emoties en gevoel. Gelukkig is er de Makelaar van de Koper, een aankoopmakelaar die u kan ondersteunen bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw nieuwe woning. Het werkt verhelderend om overleg te kunnen voeren met iemand die deskundig is, maar ook erkent dat het kopen van een huis een bijzondere ervaring is. Dit is tevens het grootste voordeel van een aankoopmakelaar, die u objectief kan adviseren bij de grootste aankoop van uw leven. In tegenstelling tot een verkopende makelaar behartigd de makelaar van de koper volledig uw belangen.

Huis kopen in Heerlen?

Een NVM aankoopmakelaar ondersteunt u bij elke stap van het aankoopproces. De makelaar van de Koper biedt een full dienstverlening. Hierbij krijgt u al ondersteuning vanaf het zoeken van het huis dat klikt, tot aan de notaris. Als woningzoekende deelt u uw woningwensen en gaat u samen met ons woningen bezichtigen in de omgeving Heerlen. De Makelaar van de Koper helpt u daarnaast te evalueren, zodat u ratio en verliefdheid in balans houdt bij het maken van een keuze. Tevens kijken wij naar zaken waar u mogelijk overheen kijkt, zoals verborgen gebreken, en stellen wij kritische vragen om tot een bevredigende koopbeslissing te komen. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, maken wij een aankooptaxatie, waarin de gebreken en de potentie van de woning in kaart worden gebracht. De marktwaarde, voor en na eventuele verbouwingen, vormen de basis voor het onderhandelingstraject dat volgt. Als aankoopmakelaar zijn wij bekend met alle verkopende makelaars uit Heerlen en voeren wij namens u de onderhandeling. Uw belangen staan hierin uiteraard bovenaan. Bij de makelaar van de koper wordt u van Heerlen en omgeving.

De makelaar van de koper Heerlen

Hans Voorn, de makelaar van de koper, is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. In 1978 beëdigd als NVM makelaar werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden, maar door de complexiteit van de markt werd later gekozen om woningzoekenden te gaan ondersteunen in het proces naar hun nieuwe thuis. Het specialisme van aankoopmakelaar is een waaraan tot en met vandaag de dag nog steeds wordt geschaafd en verbeterd. Immers een mens kan elke dag iets leren, zolang je er maar voor openstaat. In de afgelopen 35 jaar heeft Hans, als de grootste aankoopmakelaar van Limburg, meer dan 1500 woningzoekenden bijgestaan en tijdens deze processen ongeveer 10.000 huizen van binnen bekeken.

Bent u opzoek naar een aankoopmakelaar in Heerlen? Wij begeleiden uw bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van een nieuw thuis. Doordat wij ons enkel richten op het aankopen van huizen in de driehoek regio Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen is er geen belangenverstrengeling en weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigen.

Wonen in Heerlen

Als u een huis gaat kopen in Heerlen, dan wilt u meer over de omgeving weten. Heerlen is een stad en gemeente met twee woonplaatsen in de Oostelijke Mijnstreek. De gemeente heeft 87.000 inwoners en bestaat uit tal van wijken die ieder hun eigen charme hebben. Dankzij de ligging langs Duitse grens en nabij verschillende autowegen is Heerlen een internationaal bereikbare regio. Ook heeft de gemeente zowel regionaal als nationaal goede treinverbindingen verbindingen. De stad zelf heeft verschillende educatieve en culturele voorzieningen en is dan ook niet voor niets de 4e stad van Limburg.

wonen in Heerlen
null

GELUK

Bekijk de verschillende soorten diensten die wij aanbieden.

null

VERTROUWEN

Lees ervaringen van onze klanten en de 10 gouden tips om te komen tot een (t)huis dat klopt.

null

ZEKERHEID

Lees wat onze dienstverlening u oplevert.

null

NIEUWSGIERIG

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken of wij u kunnen helpen.

Nieuws op de woningmarkt in Heerlen en omgeving

Tevreden klanten

Als aankoopmakelaar in Heerlen hebben wij al met veel plezier onderstaande klanten mogen begeleiden naar hun (t)huis wat klopt.