Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar doen wij niks anders dan het inspecteren en veilig aankopen van huizen in Meerssen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle mogelijke valkuilen bij dit complexe proces.

Aankoopmakelaar Meerssen

Doordat wij ons enkel richten op aankopen van huizen is er geen belangenverstrengeling. Daardoor hebben wij jaren ervaring op één specifieke dienst, hetgeen je tot specialist vormt.

Erkend NVM Makelaar

Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid.

Beoordeling van 9,5

Op onze Funda pagina zijn wij op gebied van deskundigheid gemiddeld beoordeeld met een 9,5 op basis van meer dan 35 reviews.

Dé aankoopmakelaar in Meerssen en omstreken

Voor een veilig gevoel bij de grootste aankoop van uw leven.
aankoopmakelaar meerssen

Aankoopmakelaar Meerssen

Een huis kopen in Meerssen is een bijzondere gebeurtenis waarbij veel op u afkomt. Ratio en rekenwerk komen tegenover emoties en gevoel te staan. Gelukkig is er de Makelaar van de Koper, een aankoopmakelaar die u kan ondersteunen bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw nieuwe woning. Het grootste voordeel van een aankoopmakelaar is dat deze u objectief kan adviseren bij de grootste aankoop van uw leven. Het werkt verhelderend om overleg te kunnen voeren met iemand die deskundig is, maar ook erkent dat het kopen van een huis een bijzondere ervaring is. In tegenstelling tot een verkopende makelaar behartigd de makelaar van de koper volledig uw belangen.

Huis kopen in Meerssen

Een NVM aankoopmakelaar ondersteunt u bij elke stap van het aankoopproces. De makelaar van de Koper biedt een full dienstverlening, waarbij uw ondersteuning krijgt vanaf het zoeken van het huis waarmee u een connectie heeft, tot aan de notaris. Als woningzoekende deelt u uw woningwensen en gaat u samen met ons woningen bezichtigen in Meerssen. De Makelaar van de Koper helpt u ook woningen te evalueren, zodat u ratio en verliefdheid in balans houdt bij het maken van een keuze. Tevens kijken wij naar zaken waar u mogelijk overheen kijkt, zoals verborgen gebreken, en stellen wij kritische vragen om tot een bevredigende koopbeslissing te komen. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, maken wij een aankooptaxatie. Hierin worden de gebreken en de potentie van de woning in kaart gebracht. De marktwaarde, voor en na eventuele verbouwingen, vormen de basis voor het onderhandelingstraject dat volgt. Als aankoopmakelaar zijn wij bekend met alle verkopende makelaars uit Meerssen en voeren wij in samenspraak met u de onderhandeling. Bij de makelaar van de koper wordt u van A tot Z ondersteund bij het complexe aankoopproces van het kopen van een woning in Meerssen en staat uw belang altijd op de eerste plaats.

De makelaar van de koper Meerssen

Hans Voorn, de makelaar van de koper, is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. In 1978 beëdigd als NVM makelaar werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden. In 1984 werd de keuze gemaakt voor het eigen bedrijf als ook die voor de begeleiding van de koper in het proces naar zijn nieuwe thuis. Het specialisme van aankoopmakelaar is een waaraan tot en met vandaag de dag nog steeds wordt geschaafd en verbeterd. Immers een mens kan elke dag iets leren. Zolang je er maar voor openstaat. In de afgelopen 35 jaar heeft Hans, als de grootste aankoopmakelaar van Limburg, meer dan 1500 huizen aangekocht en tijdens deze processen ongeveer 10.000 huizen van binnen bekeken.

Bent u opzoek naar een aankoopmakelaar in Meerssen? Wij begeleiden uw bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw droomhuis. Doordat wij ons enkel richten op het aankopen van huizen in de driehoek regio Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen is er geen belangenverstrengeling en weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigen.

Wonen in Meerssen

Als u een huis gaat kopen in Meerssen, dan wilt u meer over de omgeving weten. De gemeente heeft 7.525 inwoners en omvat samen met Bunde en Rothem één gemeente. Gemeente Meerssen is een dichtbevolkt gebied boven provinciehoofdstad Maastricht. Dankzij de centrale ligging langs de A2 en A79 is dit rustige dorp gunstig gelegen voor forensen uit steden in de regio.

wonen in meerssen
null

GELUK

Bekijk de verschillende soorten diensten die wij aanbieden.

null

VERTROUWEN

Lees ervaringen van onze klanten en de 10 gouden tips om te komen tot een (t)huis dat klopt.

null

ZEKERHEID

Lees wat onze dienstverlening u oplevert.

null

NIEUWSGIERIG

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken of wij u kunnen helpen.

Nieuws op de woningmarkt in Meerssen

Tevreden klanten

Als aankoopmakelaar in Meerssen hebben wij al met veel plezier onderstaande klanten mogen begeleiden naar hun (t)huis wat klopt.