Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Een verschil in essentie

Wij zoeken niet iemand voor een huis,
maar een fijn thuis voor iemand.

Als aankoopmakelaar in Maastricht verkopen wij daarom geen huizen.
Dit houdt het proces zuiver.
Wij verdiepen ons in mensen.
Hoe ze in het leven staan.
Wat maakt dat een huis klopt!

De koop van een huis heeft te maken met emoties.
Gevoelens als geluk, geborgenheid en zekerheid.
Wij brengen die emotie én het ruimtebeslag in kaart.
Met deze kaart zoeken wij voor u een huis waar uw
hart klopt.

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar doen wij niks anders dan het inspecteren en veilig aankopen van huizen in Bunde. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle mogelijke valkuilen bij dit complexe proces.

Aankoopmakelaar Bunde

Doordat wij ons enkel richten op aankopen van huizen is er geen belangenverstrengeling. Daardoor hebben wij jaren ervaring op één specifieke dienst, hetgeen je tot specialist vormt.

Beëdigd NVM Makelaar

Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid.

Beoordeling van 9,5

Op onze Funda pagina zijn wij op gebied van deskundigheid gemiddeld beoordeeld met een 9,5 op basis van meer dan 35 reviews.

Dé aankoopmakelaar in Bunde en omstreken

Voor een veilig gevoel bij de grootste aankoop van uw leven.
aankoopmakelaar Bunde

Aankoopmakelaar Bunde

Een huis kopen in Bunde is een bijzondere gebeurtenis waarbij veel op u afkomt. U komt in een situatie waarin ratio tegenover emotie en gevoel komt te staan. Gelukkig kan de Makelaar van de Koper, een aankoopmakelaar, u ondersteunen bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw nieuwe woning. Een aankoopmakelaar is altijd objectief en kan u adviseren bij de grootste aankoop van uw leven. Hierdoor staan u en uw wensen altijd centraal. Het werkt verhelderend om overleg te kunnen voeren met iemand die deskundig is, maar ook erkent dat het kopen van een huis een bijzondere ervaring is. In tegenstelling tot een verkopende makelaar behartigd de makelaar van de koper volledig uw belangen.

Huis kopen in Bunde

De makelaar van de Koper biedt een full dienstverlening. Als erkende NVM makelaar ondersteunen wij u bij elke stap van het aankoopproces, waarbij uw ondersteuning krijgt vanaf het zoeken van het huis waarmee u een connectie heeft, tot aan de notaris. Als woningzoekende deelt u uw woningwensen met ons en gaan wij samen met u woningen bezichtigen in Bunde. De Makelaar van de Koper helpt u ook woningen te evalueren, zodat u ratio en verliefdheid in balans houdt en u een goede keuze kan maken. Tevens zijn zaken als afwerking, gebreken en omgeving belangrijk bij de koop van een huis. Wij staan u hierin bij, zodat u met vertrouwen het beoogde huis kan bezichtigen. Zodra u uw droomhuis heeft gevonden, maken wij een aankooptaxatie. Hierin wordt de potentie en eventuele gebreken van de woning in kaart gebracht. Zo krijgt u niet alleen inzicht in de marktwaarde, maar ook in de andere aspecten van het bouwwerk. Als aankoopmakelaar in omgeving Bunde zijn wij bekend met alle verkopende makelaars in de regio en voeren wij in nauw overleg met u de onderhandeling. Bij de makelaar van de koper wordt u van A tot Z ondersteund bij het complexe aankoopproces van het kopen van een huis in Bunde en staat uw belang altijd op de eerste plaats.

De makelaar van de koper Bunde

Hans Voorn, aankoopmakelaar in Bunde, is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. Daarnaast heeft hij als ontwerper diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In 1978 beëdigd als NVM aankoopmakelaar  werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden. In 1984 werd de keuze gemaakt voor het eigen bedrijf als ook die voor de begeleiding van de koper in het proces naar een nieuwe thuis. Het specialisme van aankoopmakelaar is een waaraan tot en met vandaag de dag nog steeds wordt geschaafd en verbeterd. We zijn immers nooit uitgeleerd, zolang we hier maar voor open staan. In de afgelopen 35 jaar heeft Hans, als de grootste aankoopmakelaar van Limburg, meer dan 1500 huizen aangekocht en tijdens deze processen ongeveer 10.000 huizen van binnen bekeken.

Bent u opzoek naar een aankoopmakelaar in Bunde? Wij begeleiden uw bij het zoeken, vinden en vooral veilig aankopen van uw droomhuis. Doordat wij ons enkel richten op het aankopen van huizen in de regio Sittard-Geleen, Maastricht en Meerssen is er geen belangenverstrengeling en bent u ervan gegarandeerd dat uw belangen centraal staan.

Wonen in Bunde

Wanneer u een huis gaat kopen in Bunde, dan wilt u meer over de omgeving weten. Het dorp heeft 5.620 inwoners en behoort tot de gemeente Meerssen. Gemeente Meerssen is een dichtbevolkt gebied boven provinciehoofdstad Maastricht met karakteristieke kenmerken. Gelegen in de Maasvallei heeft het dorp mooie bossen en natuur. Dankzij de centrale ligging langs de A2 en A79 is dit rustige dorp gunstig gelegen voor forensen uit steden in de regio.

wonen in bunde
null

GELUK

Bekijk de verschillende soorten diensten die wij aanbieden.

null

VERTROUWEN

Lees ervaringen van onze klanten en de 10 gouden tips om te komen tot een (t)huis dat klopt.

null

ZEKERHEID

Lees wat onze dienstverlening u oplevert.

null

NIEUWSGIERIG

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken of wij u kunnen helpen.

Nieuws over de woningmarkt in Bunde

Tevreden klanten

Als aankoopmakelaar in Bunde hebben wij al met veel plezier onderstaande klanten mogen begeleiden naar hun (t)huis wat klopt.