Hans Voorn is zeer zorgvuldig bij de begeleiding van gedachtenvorming en aankoophandelingen. Zijn support en services hebben daardoor zowel een prettig persoonlijk karakter alsook een direct en secure zakelijke benadering. Zijn deskundigheid op achtergrond en op voorgrond vormt een solide basis voor deze support en services.

Onze aankoopbegeleiding werd beoordeeld met een 9!
Zie de volledige beoordeling op onze Funda pagina

Dhr. Bessems

Ik ben erg tevreden over de samenwerking, deskundigheid en professionaliteit van Hans Voorn. Zijn bouwkundige keuringen zijn zeer gedetailleerd en compleet. Daarnaast heeft hij uitstekende marktkennis!

Deze aankoop werd op Funda beoordeeld met een 9,5!

mevrouw N. Visser

Hans heeft ons – mede door zijn bouwkundige achtergrond en ruime ervaring – voorzien van een gedegen advies rondom de koop van het huis. Hij is correct, nauwgezet en communiceert in heldere en begrijpelijke taal. Hans houdt te allen tijde de vinger aan de pols en heeft daardoor alles onder controle; ook bij onverwachte omstandigheden! Hans heeft hierin getoond snel te schakelen en was altijd bereikbaar, waardoor een oplossing gauw geboden werd. Hans is een betrokken, maar bovenal betrouwbare makelaar, die wij iedereen zouden aanbevelen.

De aankoop van dit huis werd op onze fundapagina beoordeeld met een 9,5!

Familie Puntman

“De verwachting van de dienstverlening van de makelaar (Hans Voorn) was hoog gespannen en dat is meer dan waargemaakt tijdens het aankoopproces. Zonder Hans was de aankoop en het resultaat niet zo verlopen. We hebben zijn kritische blik, reflectie van wensen en behoeften en snelheid van handelen enorm gewaardeerd. Ook na de transactie zien we een goede en snelle communicatie en waarderen we zijn betrokkenheid bij het creëren van onze nieuwe ‘thuis’!”

Op funda ging deze review gepaard met een score van een 9.3!

J. van Velzen

De makelaar heeft onmisbaar veel ervaring. Hij luistert goed naar je. Hij wijst je (nuchter) op zaken als je zelf wellicht veel te hard van stapel wilt lopen. Zeer goed bereikbaar, heel betrokken. Zelfs na de aankoop. Hij neemt je alle zorgen uit handen. Een echte aanrader.

Voor de volledige review en het kantoor cijfer bekijk onze funda pagina

Mevrouw Slangen