De Makelaar Van De Koper - Voor een huis dat klopt
print  Print deze pagina

Tevreden klanten

Mevrouw Slangen schreef
Mevrouw Slangen

De makelaar heeft onmisbaar veel ervaring. Hij luistert goed naar je. Hij wijst je (nuchter) op zaken als je zelf wellicht veel te hard van stapel wilt lopen. Zeer goed bereikbaar, heel betrokken. Zelfs na de aankoop. Hij neemt je alle zorgen uit handen. Een echte aanrader.

Voor de volledige review en het kantoor cijfer bekijk onze funda pagina

 

J. van Velzen schreef
J. van Velzen

 "De verwachting van de dienstverlening van de makelaar (Hans Voorn) was hoog gespannen en dat is meer dan waargemaakt tijdens het aankoopproces. Zonder Hans was de aankoop en het resultaat niet zo verlopen. We hebben zijn kritische blik, reflectie van wensen en behoeften en snelheid van handelen enorm gewaardeerd.

Hij neemt veel werk uit handen en verzorgt een deskundige visie op interessante objecten waarbij niet wordt geschroomd de spiegel voor te houden en de balans te zoeken tussen rationaliteit en verliefdheid. Ook na de transactie zien we een goede en snelle communicatie en waarderen we zijn betrokkenheid bij het creëren van onze nieuwe 'thuis'!"

Op funda ging deze review van Dhr. Velzen gepaard met een score van een 9.3!

Familie Puntman schreef
Familie Puntman

 Nadat wij een mooi historisch pand in het groene heuvelland hadden gezien, twijfelden we zoals menig ander over het inzetten van een aankoopmakelaar. We hadden immers ons huis al gevonden. Toch hebben we na een kennismaking met Hans gekozen voor een stukje ontzorging en hier hebben we absoluut geen spijt van.

Hans heeft ons – mede door zijn bouwkundige achtergrond en ruime ervaring – voorzien van een gedegen advies rondom de koop van het huis. Hij is correct, nauwgezet en communiceert in heldere en begrijpelijke taal. Dit komt zeer van pas bij het in kaart brengen van (de gebreken van) het pand en uiteraard het papierwerk. Hans houdt te allen tijde de vinger aan de pols en heeft daardoor alles onder controle; ook bij onverwachte omstandigheden! Ook bij een ogenschijnlijk makkelijke aankoop, bleken er toch een aantal lastige obstakels te zijn. Hans heeft hierin getoond snel te schakelen en was altijd bereikbaar, waardoor een oplossing gauw geboden werd. Hierdoor voelden wij ons gesteund en absoluut ontzorgd. Hans is een betrokken, maar bovenal betrouwbare makelaar, die wij iedereen zouden aanbevelen.

De aankoop van dit huis werd op onze fundapgina beoordeeld met een 9,5!
 

Hans & Jolande Evers schreef
Hans & Jolande Evers

 Veel dank voor jouw steun bij onze wat onbeholpen verkenning van de Zuid Limburgse huizenmarkt in 2017. Het is goed om in deze tijden van onzekerheid iemand te hebben die structuur in het zoeken aanbrengt, en die - in ons geval - het inzicht verschafte dat wij toch ‘stadse mensen’ zijn en dus niet naar Eijsden, Eckelrade of Elsloo moesten trekken. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een ‘house’ in 2017 dat een ‘home’ moet worden in 2018. Jouw hulp was onmisbaar.

Wij wensen jou en de jouwen fijne dagen toe en een goed nieuw jaar.

Hans & Jolande

Georgios & Iris Papachatzis schreef
Georgios & Iris Papachatzis

 De allerbeste wensen voor 2018 en dat je ook dit jaar weer veel mensen mag begeleiden met de aankoop van hun droomhuis.

Wij waren na een aantal teleurstellende voorvallen op zoek naar iemand die ons professioneel kon begeleiden met de aankoop van ons huis.

We hadden een huis op het oog, maar we wilden graag dat iemand ons zou bijstaan in het hele proces.

En dat doe jij Hans. Van advies, bouwkundig rapport, bod, notaris, contact met financieel adviseur en natuurlijk het contact met ons.

Bedankt dat we 2017 op een prettige manier konden afsluiten met ons eigen plekje.

Wij zullen je zeer zeker aanbevelen!

Sabrina Aguilar schreef
Sabrina Aguilar

 Dear Hans,

Thank you for your invaluable help in getting the house of my dreams. Your expierence & sound advice have made this expierence simpler than I could have erver imagined! 

Best Regards Sabrina
 

- From a postcard we recieved after the transition of the house.

Vivian Hardij & Arigje Den Hertog schreef
Vivian Hardij & Arigje Den Hertog

 Voor onze aankoop gingen wij op zoek naar een aankoopmakelaar. Wij waren niet bekend met de makelaars in de regio en moesten afgaan op recensies op internet. Deze bleken betrouwbaar. We zijn erg goed en snel geholpen door Hans Voorn en we hebben de samenwerking als prettig en goed ervaren. Hij zet net een stapje extra en doet wat hij belooft. Daarnaast is hij vakkundig, zorgvuldig en heeft hij goede contacten met andere makelaars, waardoor je snel kunt schakelen. Mochten we nog eens een huis kopen in de regio, dan is er geen twijfel dat Hans onze aangewezen persoon is.

Dirk & Laura schreef
Dirk & Laura

Een huis kopen in onze favoriete stad Maastricht, we hadden er zin in! Alleen bleek het nog best een klus om een bezichtiging te plannen en met bieden een kans te maken. Al gauw concludeerde we dat een helpende hand fijn zou zijn. Bedankt dat jij ons zo vlot en kundig hebt kunnen begeleiden door dit proces. Wij zijn érg blij met het eindresultaat!!!

Dirk & Laura 

René Holten schreef
René Holten

 Hans Voorn, als makelaar van de koper, is voor mij erg belangrijk geweest in het (kunnen) aankopen van het bijzondere object, de Andrieskapel. Vanwege mijn al lange zoektocht naar een geschikte werk- en expositieruimte in Maastricht, heb ik na het ontdekken van leegstand van de Andrieskapel, meteen aangeklopt bij Hans. Behalve dat zijn enthousiasme hartverwarmend was heeft hij me ook meteen, zakelijk, het hele traject uitgelegd inclusief de evt. moeilijkheden die ik op de weg naar aankoop zou kunnen tegenkomen. Hij heeft me gekoppeld aan mensen die mij konden assisteren en mij met raad en daad bijgestaan in het hele traject. Daarnaast natuurlijk samen met mij de aankoop gedaan en alles tot volle tevredenheid afgewikkeld.
En nu, na een succesvol verlopen traject, mag ik mij de gelukkige eigenaar noemen van een van de oudste Rijksmonumenten in Maastricht, met dank aan Hans Voorn.

Dhr. Den Dulk schreef
Dhr. Den Dulk

 "Prettige in de omgang, eerlijk, kennis van zaken. Begeleiding van zoekvraag tot ondertekening bij de notaris."

Dhr. Den Dulk beoordeelde onze dienstverlening met een 8,8 op onze Funda kantoorpagina

Familie Tebbens schreef
Familie Tebbens

Voor iemand die wat minder goed bekend is in de regio is het wel zo handig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen die weet wat er speelt, de weg weet waar de informatie vandaan moet komen, je waarschuwt voor gebreken als is de verleiding ook zo mooi, een bouwkundige deskundigheid in huis heeft en ook nog prettig in de omgang is en snel en adequaat reageert op vragen. M.a.w. Hans ( Voorn) bedankt voor wat je voor ons gedaan hebt. 

Mevr. N. Visser schreef
Mevr. N. Visser

 Ik ben erg tevreden over de samenwerking, deskundigheid en professionaliteit van Hans Voorn. Zijn bouwkundige keuringen zijn zeer gedetailleerd en compleet. Daarnaast heeft hij uitstekende marktkennis! 

Deze aankoop werd op Funda beoordeeld met een 9,5!

Dhr. Bessems schreef
Dhr. Bessems

 Hans Voorn is zeer zorgvuldig bij de begeleiding van gedachtenvorming en aankoophandelingen. Zijn support en services hebben daardoor zowel een prettig persoonlijk karakter alsook een direct en secure zakelijke benadering. Zijn deskundigheid op achtergrond en op voorgrond vormt een solide basis voor deze support en services.

Onze aankoopbegeleiding werd beoordeeld met een 9!
Zie volledige beoordeling op onze Funda pagina

Dhr. Helwig schreef
Dhr. Helwig

 Het was voor ons het tweede beleggings pand waarmee dhr. Helwig ons vertrouwde met de aankoopbegeledieing.

"Afspraken nakomen en eerlijkheid is een vereiste en daar ben ik tevreden over. Daarbij werd ik geholpen met een aantal zaken tijdens dit traject waardoor ik aangenaam werd verrast."

Zie de volledige beoordeling op onze Funda pagina

Dhr. & Mevr. Hernandes schreef
Dhr. & Mevr. Hernandes

 We are really happy with the work done by Hans Voorn. He was always kind, helpful and resourceful and we almost needed to do nothing... just decide what houses we liked to visit. He is very experience and always gave to us useful and well funded feedback. In resume, we are really happy and grateful to have him helping us.

Full review on Funda

Dhr. B. Tan schreef
Dhr. B. Tan

 Na enkele slechte ervaringen met makelaars in Maastricht werd mij door een vriend de makelaar van de koper geadviseerd. De contacten met dhr Hans Voorn verliepen vanaf het begin soepel. Binnen twee weken hadden wij het appartement van onze dromen gezien. helaas zaten er al twee biedingen op. Na de bezichtiging besloten om toch een poging te doen. Dhr Voorn heeft nog dezelfde dag alle informatie over dit pand weten te verzamelen inclusief benchmarking en de gegevens over de VVE. Nog diezelfde avond moeten bieden en de adviezen van dhr voorn gevolgd. Met als esultaat dat wij ondanks drie biedingen het appartement toch hebben kunnen kopen. In de onderhandelingen heeft dhr Voorn ook nog flink wat voor ons kunnen betekenen door ook alle vitrages en luxaflex onder de aankoop prijs te laten vallen. Het is duidelijk dat zonder dhr Voorn deze aankoop nooit gelukt was. je kunt niet op zo'n korte termijn alle gegevens verzamelen en bovendien nog een expert advies krijgen. Nu we dit hebben meegemaakt vragen wij ons af of het de moeite loont om in een overspannen markt de moeite te doen om een huis te zoeken zonder een aankoop makelaar. De panden zijn al weg voordat je bedacht hebt dat het misschien de moeite van het bezichtigen waard is. Je hebt dan een slagvaardige makelaar nodig met kennis van zaken, niet alleen van de markt, maar ook van de bouwtechnische zaken. een absolute aanrader!!

Dhr. R. Wessels schreef
Dhr. R. Wessels

 Prima ervaring. Zeer persoonlijke service. Goede bereikbaarheid en snelle reactie. De heer Voorn nam zelfs de moeite op zondag zaken te regelen en informatie samen te stellen / op te sturen. Het op afstand vanuit Azie kopen van een appartement voor onze ouders werd daardoor een efficiënt proces voor ons en een feest voor hen.

Dhr. Pain schreef
Dhr. Pain

Hans Voorn turned my dream of owning a home into a reality and I couldn't be happier. His service and professionalism are second to none. If you are serious about buying a house you need Hans Voorn on your team. 

Dhr. Capozzi schreef
Dhr. Capozzi

 "Hans is committed to his clients and makes the extra efort to help you be sure you are choosing the right place to call home. Thank Hans!

Dhr. Wolfs schreef
Dhr. Wolfs

 Precies, alround, zeer ervaren, relativerend, sirieus, helder in productie en aanpak. Totaal niet getruucd en integer tot op het laatste botje.

Volledige funda review hier 

Anne-Christi & Ben schreef
Anne-Christi & Ben

 Hierbij willen we je bedanken voor de uitstekende begeleiding bij de aankoop van ons huis in Margraten. Niet alleen omdat je ons traject zeer professioneel begeleid hebt, maar ook omdat we je hebben leren kennen als iemand die zeer betrokken is bij het proces en daardoor net dat stapje extra doet.

Door jouw bemiddeling en expertise hebben wij het pand voor een aanzienlijk lagere prijs kunnen kopen dan wanneer we dit zelf hadden gedaan. De manier waarop je de hoogte van een bieding richting de verkoopmakelaar motiveert is heel duidelijk waardoor het voor de verkoper zeer helder is waarom de vraagprijs niet reëel is.

Het bovenstaande is niet compleet als we de bouwkundige inspectie niet benoemen. Ook deze heb je zeer zorgvuldig uitgevoerd waardoor bij de onderhandelingen duidelijk aangeduid kon worden waar de pijnpunten zaten. E.e.a. heb je ook zeer duidelijk op papier gezet.

Karin Wenz schreef
Karin Wenz

 ik ben erg blij dat jij me had ondersteund bij het aankoop van het huis in de Porthoslaan. En wil ook graag nog een keer dank zeggen voor dit geweldige cadeau dat je mij bij de notaris heb gegeven! 

Ik heb je al aanbevolen aan vrienden die misschien kommend jaar hun klein huis in Maastricht willen verkopen en op zoek naar iets groters zijn. Ik weet natuurlijk niet of zij contact op nemen maar zal je ook verder aanbevelen.
 
Geweldig was de lijst met aanbevelingen voor bedrijven en ik heb er al gebruik van gemaakt. Heel bezonder is je vriendelijke en open manier van ondersteuning en ik ben dankbaar voor het door sturen naar Roger en zijn team. 
Mevr. Vossen schreef
Mevr. Vossen

 "Zoals de slogan van zijn website zegt, hebben we echt een huis gevonden dat klopt. Hij heeft ons met veel geduld geadviseerd bij onze zoektocht met omwegen. Toen we dan in het huis stonden dat klopte (zowel hart als hoofd), konden met vertrouwen een bod doen, dankzij zijn deskundig advies en bouwtechnisch rapport. Daarnaast is hij punctueel, goed bereikbaar en heeft aandacht voor de persoon die het huis koopt. Hij geeft zijn eerlijke mening en heeft ons dan ook een keer weerhouden van het kopen van een huis op basis van alleen ratio, waar wij nu heel dankbaar voor zijn."

Mevr. Nijsten schreef
Mevr. Nijsten

 "Deskundig, doelgericht, doorzettingsvermogen, doortastend, anticiperend, tact en humor zijn kenmerkend voor Hans Voorn.
Ik kan hem van harte aanbevelen. Dankzij hem heb ik uiteindelijk toch mijn droomhuis kunnen kopen"

Mevr. Merken schreef
Mevr. Merken

 "Je zei het al in ons eerste gesprek, een huis moet goed voelen, en dat doet dit huis in Welten. Bedankt voor je kundig advies en raad."

Jan & Sietske van den Berg schreef
Jan & Sietske van den Berg

Het leek zo eenvoudig, doch het werd een lang traject met allerlij hobbels. Omdat de eigen woning in Groningen van de koper verkocht leek werd er na enige onderhandelingen een woning gekocht. Tot drie maal toe diende we deze koop te ontbinden, omdat de koper van de eigen woning de financieen niet rond kregen. Maar drie maal is scheepsrecht, de juiste koper kwam voorbij en de koop werd definitef. De eerder beoogde woning ging naar een ander, maar de nieuwe woning past zomogelijk nóg beter. Het voelde in iedergeval als thuis komen. eind goed...


 "De heer Hans Voorn werd ons aanbevolen door iemand die eerder via hem een huis had aangekocht. Hans heeft veel werk voor ons verzet, fantastisch onderhandeld, was altijd bereikbaar, gaf ons deskundig advies, niet alleen wat betreft de aankoop, ook op bouwkundig gebied bleek Hans de nodige know-how in huis te hebben. wij zijn hem zeer erkentelijk voor ook zijn persoonlijke betrokkenheid en het plezierige contact dat we met hem hadden." 

- Jan van den Berg

 

Familie Melenhorst schreef
Familie Melenhorst

 Review verkregen via Funda
"Absoluut deskundige aankoopmakelaar, die goed de tijd neemt om erachter te komen of het huis dat je wil gaan kopen, je droomhuis is. Vervolgens begeleid hij je met goede adviezen en een goed arbeidsethos. Zonder hem hadden wij dit huis niet gekocht"


Persoonlijke bedank kaart
"Dag Hans, dit is maar een eenvoudig kaartje maar met dit kaartje willen wij je een hart onder de riem steken. Wij zijn je zeer erkentelijk voor alles wat je oor ons betekend heb bij de aankoop van dit huis. We kunnen eerlijk zeggen dat we het zonder jou hulp en advies niet gered zouden hebben, maar dat we met jou hulp en advies nu heel blij zijnmet dit huis. Wij hopen dat dit jou helpt met postitieve gedachtes als "daar doe ik het voor"! Echt bedankt, Jarno en Anke"

Familie Veehof schreef
Familie Veehof

 "We wilde met iemand in zee die onafhankelijk voor ons werkt."

"Hans kent de omgeving en weet wat er, naast de panden die in de openbare verkoop zijn, eventueel nog meer op de markt komt. Dat is óók de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar. Hij schetste bovendien een reëel kostenplaatje voor de zaken die we zouden moeten aanpakken. Door onze leeftijd kunnen we niet denken: dat doen we over tien jaar wel. Het moest in één klap goed. Omdat de makelaar specifiek het goede huis voor ons wilde vinden, konden we erop vertoruwen dat hij ons op alles wees"

"De diepgang van deze analyse verraste ons. Van Kavel en kwaliteit van het pand tot vergunning en eisen vanuit monumentenwacht, en alles wat er tussen in zit. We wisten precies waar we aan toe waren. Bij een monument kom je altijd wel iets tegen, maar nu was er niets dat we niet hadden kunnen weten."

"Mijn vrouw en ik zien altijd mogelijkheden, de makelaar heeft ons nog meer mogelijkheden laten zien"

Het complete verhaal van de familie Veenhof en de zoektocht naar hun droomhuis in hartje Maastricht kunt u terrecht in de december uitgave van het Residence Magazine (zie PDF)

 

download hier de pdf   download hier de pdf

Familie van Bastelaar schreef
Familie van Bastelaar

 "Hierbij wil ik je graag laten weten dat we zeker tevreden zijn. Nu wachten we vol spanning hoe de verbouwing verder zal gaan!"

 - James en Marieke

Mevr. Zeiss schreef
Mevr. Zeiss

 "Ik ben zeker erg blij met was je voor ons hebt gedaan, de snelle reacties, advies geven. Ik had nog nooit een huis gekocht en het is fijn in dat proces op iemand te kunnen vertrouwen. Mocht ik ooit weer een huis kopen en er moet onderhandeld worden, kom ik weer naar u toe."

- Ragna Zeiss

Sven en Susanne schreef
Sven en Susanne

 "Sven en ik zijn heel blij met jou geweest. Je hebt ons echt met een fijne manier begeleid met de aankoop. Wij hebben voor jou geen verbeterpunten!"
 

- Sven en Susanne

Dhr. & Mevr. van Meerendonk - Heijman schreef
Dhr. & Mevr. van Meerendonk - Heijman

 "Allereerst willen wij je nog hartelijk bedanken voor alle hulp en expertise bij ons aankooptraject. We zijn erg tevreden over hoe het gelopen is en je inbreng in dit traject. Dank!"

- Wouter en Renske

Helga Scheeren schreef
Helga Scheeren

 "We zijn uitermate blij met de aankoop, ondanks het feit dat het vanmorgen bij de oplevering nog even schrikken was.

Overigens met die € 10.000 in depot heel goed ondervangen!

Het hele traject is wat ons betreft vlotjes en netjes verlopen.

We zijn tevreden met de begeleiding en hopen nu op een snelle afwikkeling met de Gemeente Meerssen.

Onze dank voor alle hulp!

 

We hopen dat wij het jaar 2017 op de nieuwe locatie kunnen inluiden!

Uiteraard met een drankje en dan ben je van harte welkom om het resultaat te aanschouwen."

 

- Helga

 

 

Marianne Bittremieux schreef
Marianne Bittremieux

 "De dienstverlening was goed: adequaat, betrokken, efficient. Het smaakvolle cadeau aan het eind, bij de notaris, was een zeer aangename verrassing en rondde het geheel mooi af"

- Marianne Bittremieux

Jordan & Arjanne schreef
Jordan & Arjanne

 Hans Voorn is een zeer betrokken aankoopmakelaar. Wij voelden ons, ondanks ons gigantisch eisenpakket, zeer serieus genomen. Samen met Hans hebben we meerdere huizen bezichtigd. Op deze manier werden onze wensen steeds concreter.


Ons nieuwe huis was liefde op het eerste gezicht. Er moest echter snel gehandeld worden. Omdat Hans over alle nodige kennis beschikt (bouwkundig/taxatie/markt etc.) kon dit ook. We zaten op zaterdagavond het bouwkundige rapport en taxatierapport op zijn kantoor door te nemen en zondag heeft Hans ons bod ingediend. Van eerste bezichtiging tot koop heeft een week geduurd. We zijn ervan overtuigd dat het ons zonder Hans niet was gelukt!

Dick & Evelyn schreef
Dick & Evelyn

 We vinden je een capabele makelaar met een uitgebreid netwerk waar we de vruchten van hebben kunnen plukken met de aankoop van de Plateauweg 19. Daarnaast is het ook fijn dat je bouwkundig goed onderlegd bent, waardoor een snel bouwkundig onderzoek bij jou tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor hebben we een snelle beslissing kunnen nemen.

Ted & Nadine schreef
Ted & Nadine

 Goede deskundige service, makerlaar heeft echt met ons meegedacht. De makelaar heeft ook een bouwtechnischrapport voor ons gemaakt.

Ben & Marion schreef
Ben & Marion

Het bijzondere is dat deze makelaar zich heeft gepositioneerd en gespecialiseerd als een aankoop-makelaar en niet als een aan-en verkoopmakelaar. Hij is bouwtechnisch zeer gespecialiseerd en dus bijzonder waardevol bij het vaststellen van de staat van onderhoud van het te kopen object én bij het opsporen van mogelijke bouwtechnische gebreken.

Tot in detail is de koper dan op de hoogte van de staat van onderhoud, mogelijke gebreken en tekortkomingen, die dan een rol kunnen gaan spelen in het onderhandelen over de prijs, als de koper (dan toch) besluit tot aankoop. Hij bevrijdt je als koper uiterst professioneel tot en met de notaris van alle bureaucratische rompslomp en zorgen, is daarbij continu zeer toegankelijk, klantvriendelijk en betrokken en dus uiterst waardevol om tot een verantwoorde beslissing te komen én daarna de zaken zonder problemen af te werken.

Joep & Floortje schreef
Joep & Floortje

 Deskundige aankoopbegeleiding. Onafhankelijkheid is gewaarborgd omdat hij alleen als aankoopmakelaar werkt. Eerlijk en komt de afspraken stipt na.

Nicky & Michelle schreef
Nicky & Michelle

Wij kijken heel erg tevreden terug op de samenwerking met de Makelaar van de Koper.

We hadden dit pand zelf ook gezien maar al heel snel als te duur en niet haalbaar geacht.

Dankzij Hans zijn we toch gaan kijken en uiteindelijk heeft hij het pand voor ons kunnen kopen.

Een huis wat in onze ogen precies past in wat wij zochten.

Wij zouden jullie zeker aanbevelen!

De toegevoegde waarde voor ons was: het netwerk dat Hans heeft met verkopende makelaars, planmatig aanpak van wat het pand waard is in de huidige markt en het complete rapport waarin duidelijk is geworden wat de werkzaamheden zijn die wij aan het pand moeten laten uitvoeren en welke kosten daarbij komen kijken.

Daarnaast is het onderhandelingsresultaat prachtig. 1 bod uitbrengen en daarmee is de verkoper akkoord gegaan.

Nu heb ik zelf maar 1 pand aangekocht voor dit huis maar ik denk dat het niet vaak voorkomt dat een openingsbod geaccepteerd wordt.

Uiteindelijk is Hans zijn geld meer dan waard!

Wat het even enorm spannend voor ons heeft gemaakt was dat er een andere kijker via Hans naar hetzelfde pand wilde gaan kijken.

De manier waarop Hans daarmee is omgegaan verdiend een extra pluim. De transparantie in dat traject hebben wij erg gewaardeerd.

Fam Bosch schreef
Fam Bosch

 

Hallo Hans,

 

Graag willen we je bedanken voor alle goede zorgen tijdens de aankoop van ons nieuwe thuis, en het mooie cadeau met dito tekst (ons uit het hart gegrepen).

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet in ons mooie nieuwe huis.

Munoz schreef
Munoz

 As said to Hans the day we went to the notary, I am very happy with the whole process, from the initial interview, house pre-selection, information on the neighbourhoods, swift appointments and time dedicated on those by you, offer configuration, and closure procedure. My only "but" comes from the valuation report and the consequences it had on my mortgage.

 

Hope this helps.

Mevr. Pluim schreef
Mevr. Pluim

 Het zoeken naar woningen , dat was mijn allergrootste hobby.  Uren kon ik spenderen op Funda, Pararius en consorten. Toen we besloten hadden om naar Maastricht te verhuizen, kon ik me volledig uitleven in mijn hobby en hebben we met behulp van het internet een leuke huurwoning weten te vinden. Echter, we wilden toch graag kopen…..

 

Dhr. Sanders schreef
Dhr. Sanders

 Wij wonen nu ruim tweeënhalf jaar in het huis waarvoor wij indertijd Hans Voorn ingeschakeld hebben en ik kan niet anders zeggen dat hij ons niet teleurgesteld heeft: het huis bevalt simpelweg prima. Alles wat toen klopte, klopt nog steeds. De ontvangst, de samenwerking en de service waren toentertijd prima. Wat wil een mens nog meer.

Mevr. Hollen schreef
Mevr. Hollen

 

Het inzetten van de makelaar van de koper bij de aankoop van onze woning was een zeer goede stap. Zijn meedenken, expertise en zijn zeer prettige en doortastende aanpak heeft er toe geleid dat wij de voor ons ideale woning binnen een korte tijd hebben gevonden.
En tevens zeer belangrijk, binnen het te besteden budget.

 

Zijn service is werkelijk all inclusive. Hij begeleidt ons van het zoeken tot en met de verbouwingen die nodig zijn om van de gevonden woning de door ons gewenste thuis te maken. Zijn hulp en steun is werkelijk goud waard.
Bedankt Hans!!!

Mechiel schreef
Mechiel

 Goede marktkennis en geduldig. Prima adviseur op weg naar een nieuw (t)huis!!

Mevr. Pennings schreef
Mevr. Pennings

 Erg prettig samenwerking en goede begeleiding bij de zoektocht naar en aankoop van ons thuis!

Bob en Suzanne schreef
Bob en Suzanne

 Hallo Hans, 

Bij deze onze bevindingen over de dienstverlening: 

In eerst instantie hadden we niet gedacht dat we aankoopmakelaar nodig zouden hebben. Omdat we ons wat onzeker voelde over ons originele bod hebben we toch maar besloten om contact op te zoeken met Hans. Dit bleek achteraf een goede keus te zijn. Niet alleen bij het (her)onderhandelen voor een nieuw bod, maar ook en vooral bij het opzetten van het koopcontract hebben we goede adviezen ontvangen. Hans is duidelijk in zijn communicatie, gaat zorgvuldig te werk en is daardoor betrouwbaar gebleken. Hans kan lastige verhalen simpel maken waardoor je weet waar je aan toe bent. 

Fam. Gerono schreef
Fam. Gerono

Hans heeft ons prima geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Hans is zeer deskundig en geeft vertrouwen. Hij is accuraat en geeft je het gevoel dat je zijn belangrijkste klant bent. Hij is zeer goed bereikbaar voor alle vragen, geen vraag is te gek en neemt daar ook alle tijd voor. Op je mails, telefoontje of voicemail wordt vrijwel meteen gereageerd en hij komt zijn afspraken altijd na. Alle afspraken worden vastgelegd zodat het proces altijd duidelijk blijft. Hans is echt je adviseur, is objectief en blijft zakelijk terwijl het gevoel van de klant altijd leading is. Hij let op details maar zeker ook op de grote lijnen en geeft je nooit een "pusherig" gevoel. 
Hij brengt het aanbod in de regio voor je in beeld aan de hand van je wensenlijst. Hij leert je om huizen te bekijken, geen ellenlange gedetailleerde bezoeken maar in korte tijd een serie huizen bezoeken, sfeer proeven en je gevoel beschrijven. 
Indien een keus is gemaakt brengt hij zeer gedetailleerd het huis bouwkundig in beeld zodat je weet waaraan je begint.
Als koper blijf je de regie houden maar Hans regelt van begin tot einde alles voor je, ook de zaken waar je niet aan zou denken.
Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Hans zeer aan als je een op zoek bent naar een huis.

Mevr. de Lange schreef
Mevr. de Lange

 

Ik heb 'de makelaar voor de koper" als zeer integer, betrouwbaar en deskundig ervaren.
Dankzij het bouwkundig onderzoek en de eerlijkheid omtrent de waarde heb ik de woning voor een veel reëlere prijs als de vraagprijs kunnen kopen. Hij nam extra de tijd en was ook bereid om nog meer tijd te investeren om te voorkomen dat ikzelf teveel voor de woning zou betalen. Achteraf zeer wijs.


Het bouwkundig onderzoek was sowieso erg waardevol. De kosten van zo een aankoopmakelaar wegen ten zeerste op tegen op voor wat het allemaal oplevert.

Fam. van Doorn schreef
Fam. van Doorn

 Hans heeft ons prima geholpen met een gecombineerde aan- en verkoop, complexe deal met twee betrokken huizen van meer dan 30 jaar oud, zeer vakkundig, neutraal, maar goed oplossingsgericht aangepakt. Hans is zeer duidelijk, helder en ondersteunend ook bij complexe juridische situaties. Dit creëert een hoop extra zekerheid voor de koper.

Fam. Vaassen schreef
Fam. Vaassen

 Zeer deskundig, eerlijk en geduldig!

Familie Kietselaer-Houwink schreef
Familie Kietselaer-Houwink

 Hans Voorn heeft ons uitstekend geholpen bij de aanschaf van ons nieuwe thuis. In de gesprekken werd goed geïnventariseerd wat nu echt onze wensen waren. Hij is goed op de hoogte welke huizen beschikbaar zijn (ook in stille verkoop), en wist ons langs de juiste panden te sturen. Hans hield ons met beide benen op de grond, voorkwam al te wilde plannen en weet je goed een spiegel voor te houden. Hij leerde ons geduld te hebben, "als het jullie huis is komt het naar je toe". Toch weet hij snel te schakelen als dat nodig is. Hans is bouwkundig goed onderlegd, en zijn keuring van het pand is buitengewoon grondig.

 Tijdens het hele traject is hij door en door betrouwbaar gebleken. Ook na het sluiten van de deal is hij steeds bereid om uitstekende adviezen te geven over noodzakelijk onderhoud. Hij heeft een schat aan kennis en een groot netwerk van betrouwbare mensen.  Hans zal je de goede kant op sturen maar de beslissingen en afspraken maakten we zelf, zonder dat Hans daar verder voordeel uit haalde.  Steeds is hij zuiver in deze contacten.

Een buitengewoon prettige ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen.

Daniels schreef
Daniels

Alvorens tot onderhandeling over te gaan heeft Hans ons gewezen op (mogelijke) gebreken en ons zijn twijfelpunten verteld. Wij waren zeer halsstarrig in onze keuze en toen hij zeker wist dat dit het huis van onze dromen was heeft hij contact met de verkopende partij opgenomen. 

 

Het onderhandelingsproces heeft 3/4 jaar geduurd. Wat heeft die man een geduld getoond toen verkopers maar niet tot een besluit konden komen. Uiteindelijk gelukt, een pluim voor Hans Voorn, onze Makelaar voor de Koper.

 

Super tevreden!

 

 

Dhr. Swierstra schreef
Dhr. Swierstra

 Heel goede makelaar, zeer deskundig en communicatief.

Fam Helwig schreef
Fam Helwig

 Heel goede service en een goed oor voor wat wij zochten.

Kundig en correct.
Prettige persoon met goede sociale vaardigheden.

Fam Kietselaer schreef
Fam Kietselaer

 

Hans Voorn heeft ons uitstekend geholpen bij de aanschaf van ons nieuwe thuis. In de gesprekken werd goed geïnventariseerd wat nu echt onze wensen waren. Hij is goed op de hoogte welke huizen beschikbaar zijn (ook in stille verkoop), en wist ons langs de juiste panden te sturen. Hans hield ons met beide benen op de grond, voorkwam al te wilde plannen en weet je goed een spiegel voor te houden. Hij leerde ons geduld te hebben, "als het jullie huis is komt het naar je toe". Toch weet hij snel te schakelen als dat nodig is. Hans is bouwkundig goed onderlegd, en zijn keuring van het pand is buitengewoon grondig.

 

Tijdens het hele traject is hij door en door betrouwbaar gebleken. Ook na het sluiten van de deal is hij steeds bereid om uitstekende adviezen te geven over noodzakelijk onderhoud. Hij heeft een schat aan kennis en een groot netwerk van betrouwbare mensen.  Hans zal je de goede kant op sturen maar de beslissingen en afspraken maakten we zelf, zonder dat Hans daar verder voordeel uit haalde.  Steeds is hij zuiver in deze contacten.

 

Een buitengewoon prettige ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen.

Dhr. vd Putten schreef
Dhr. vd Putten

 Hans heeft ons zeer goed geholpen bij de aanschaf van onze droomplek! Na een prettige samenwerking en gebruik hebben mogen maken van zijn deskundigheid, kunnen wij Hans alleen maar vol lof aanbevelen aan eenieder die nog een huis wil gaan kopen!!

Beuken-Limpens schreef
Beuken-Limpens

Hans heeft ons prima geholpen. Enerzijds door ons kritisch te bevragen wat wij nu echt belangrijk vinden en anderzijds met bouwkundige adviezen. Zeker als je niet op zoek bent naar een "standaard" huis is dat heel erg fijn.

Dhr. Urlings schreef
Dhr. Urlings

 Wij zijn enorm tevreden geweest met de ondersteuning van Makelaar van de Koper bij de aankoop van ons huis. De Makelaar van de Koper heeft ons op een zeer persoonlijke en vakkundige manier geholpen!

Dhr. van Herten schreef
Dhr. van Herten

 Perfect service!!

Dhr. Veenhof schreef
Dhr. Veenhof

 We zijn zeer professioneel, uitvoerig en echt persoonlijk begeleid

bij een moeilijke opdracht. Echt een tien. We hebben dat ook anderen verteld. 

Jochen schreef
Jochen

 We zijn bij Hans Voorn terecht gekomen door een aanbeveling van een bevriende notaris. Hans is de beste, zo luide de referentie. Na een half jaar door Hans ondersteunt te zijn in onze zoektocht naar een geschikt huis en deze succesvol te hebben afgesloten, kan ik dezelfde referentie uitspreken.

Er komt heel veel bij kijken het juiste huis te kiezen, zeker in de huidige moeilijke tijd. We hebben nu het gevoel emotioneel en rationeel het juiste huis te hebben gekozen. Hans heeft ons daarnaartoe geleid met kennis en kunde en een grote portie geduld. 

Chrit & Loes schreef
Chrit & Loes

 Toegevoegde waarde:

1    in het zoekproces:   -   de consequenties aanvaarden van je eigen eisen

                                          -    letten op de dingen die er niet zijn

2    bij de onderhandelingen: -    geen opspelende emoties

                                                     -   kennis van de lokale markt.   

 Een toelichting lijkt me voor jou niet nodig.

Ik noem het eerste punt niet voor niets voorop: als consument ben je (lees: ik) toch weer bereid te vallen voor iets moois zoals een fraaie tuin, terwijl je nu juist geen grote tuin meer wilde.

Er moet dus een neutraal iemand bij zijn die je bij de les houdt

Nicole & Rachid schreef
Nicole & Rachid

 Door het uiterst professionele maar persoonlijke advies van de Makelaar van de Koper, hebben wij niet alleen ons droomhuis gevonden, maar zijn ook alle uitdagingen die tijdens het aankoopproces ontstonden, uitstekend verlopen. 

Mevr. Smits schreef
Mevr. Smits

 Zeer klantgericht, betrouwbaar en professioneel. Hans heeft ons enorm geholpen met de aankoop van ons heerlijke huis in het gooi. Zonder het advies van Hans hadden we lang niet zo'n mooie deal kunnen maken en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor. Daarnaast heeft hij ons goede inzichten gegeven en ons echt de juiste keuze laten maken.

Patrick Heijnen schreef
Patrick Heijnen

 LinkedIn Recommendations

Patrick Heijnen has endorsed your work as Hans Voorn at De Makelaar van de Koper.

Dear Hans,
I've written this recommendation of your work to share with other LinkedIn users.

Details of the Recommendation: "Bij een complexe aan, verkoop van ons oude en nieuwe huis heeft Hans als aankoop makelaar uitstekend werk geleverd. De aankoop offerte voor ons nieuwe huis bevatte zeer veel informatie en tips. De tips om bepaalde zaken snel te aan te pakken brachten meer besparingen op dan offerte had gekost. Tevens is het een uitstekend document om de onderhandelings positie in te gaan voor definitieve onderhandelingen over het aankoop bedrag. 

Hans denkt met je mee, is flexibel en schroomt niet om tijd voor je vrij te maken. 

Kort samengevat is het zeer de moeite waard om Hans als aankoop makelaar te gebruiken voor aanschaf van je nieuwe woning. Hij zal door jouw roze wolk heenkijken en je degelijk advies geven en begeleiden in je nieuwe aankoop." 
Service Category: Aankoop Makelaar
Year first hired: 2012
Top Qualities: Great Results, Personable, High Integrity

Evi schreef
Evi

 Hans Voorn is een zeer grote steun geweest tijdens de aankoop van mijn eerste appartement. Hij heeft hierbij een hoge toegevoegde waarde geleverd.

De een woning is heel spannend. Een beslissing waar je goed over moet nadenken. Als je bij dit proces de hulp krijgt van een zeer professionele, kritische en betrouwbare specialist weet je zeker dat je de juiste beslissing hebt gemaakt. 

Daarnaast staat Hans altijd voor je klaar en is er geen vraag te veel.

Nogmaals bedankt voor de geweldige dienst.

Evi

Randy en Roxanne schreef
Randy en Roxanne

Wil je goed beslagen ten ijs komen… Bel dan Hans Voorn “de makelaar van de koper”
In eerste instantie dachten Roxanne en ik, waarom hebben wij een aankoop makelaar nodig? Een huis kopen dat regelen we toch wel even…. Maar na ons eerste contact met Hans was er gelijk vertrouwen en wisten we dat het goed zou zijn om van A tot Z de dingen in 1 keer goed te regelen.
Als jong stel hebben we Hans vooral ervaren als de vader die ons met rust en duidelijke taal door de route van een huis kopen heeft geloodst. Daarnaast weet hij als geen ander de gezonde balans tussen emotie en realiteit te vinden op de momenten als het er echt op aan komt.
Al met al is Hans de kenner op het gebied van het aankopen van een woning.
Hans, we zijn blij met ons nieuwe thuis, hiervoor onze oprechte dank!

Randy en Roxanne 

Nicole en Rachid schreef
Nicole en Rachid

Goedemorgen,

na lang wachten is het bijna zover.....

Een paar woorden over de dienstverlening:

Door het uiterst professionele maar persoonlijke advies van de Makelaar van de Koper, hebben wij niet alleen ons droomhuis gevonden, maar zijn ook alle uitdagingen die tijdens het aankoopproces ontstonden, uitstekend verlopen.

Gr,

Nicole en Rachid.

Kuijf en Witlox schreef
Kuijf en Witlox

Nieuw in Maastricht op zoek naar een huis. Ondanks het nodige verkennende werk van onze kant was het voor ons nog niet "kristal clear" waar precies en hoe het nieuwe huis er precies uit moest zien.  Hans heeft daarin gedachtes geordend, gestroomlijnd en plannen realistisch gehouden. Soms met enige filosofische input, waardoor wij aan hem refereerden als "ons geweten". Uiteindelijk een prachtig huis gevonden!

Janssens schreef
Janssens

Zeer behulpzaam, te alle tijden bereikbaar, zeer vriendelijk en oprecht.

De makelaar heeft ons meer dan hij normaal hoeft te doen geholpen met het afhandelen van onze aankoop. Na veel intensief werk heeft hij ervoor gezorgd heeft dat de aankoop van ons nieuwe huis snel gerealiseerd kon worden.
 

Verdaasdonk schreef
Verdaasdonk

Zeer goede indruk na kennismakingsgesprek: professionaliteit, plan van aanpak.

Daadkrachtig, professioneel, resultaatgericht.

Deskundigheid en kwaliteit van geleverde diensten.

Van Royen schreef
Van Royen

Tevreden over eerdere diensten van het kantoor en wilden ‘peace of mind’ gedurende het proces. En die peace of mind wordt geleverd!


Wij waren 12 jaar geleden tevreden en zijn dat nu opnieuw.

Van Hemert schreef
Van Hemert

Uitstekende referenties.

Zeer adequate bejegening en begeleiding. Ter zake kundig.

Professioneel en adequaat.

Sandved schreef
Sandved

Het bureau was ons aanbevolen (nadat wij met de directeur al een gesprek hebben gehad).

Omdat dit volgens de accountant een betrouwbaar en degelijk kantoor is.

Goede persoonlijke begeleiding.

Franssen schreef
Franssen

Dit werd aanbevolen door een vriend van ons.

Zij gaan zeer klantgerichtheid en maatgebonden te werk.

Hilven schreef
Hilven

De reputatie was goed.

Zonder hem had ik niet zo efficiënt kunnen werken.

Van Zeeland schreef

Goede referenties.


Verwachtingen waren hoog, maar ze zijn ook waargemaakt en dat kenmerkt een goede dienstverlening.

Weusten schreef
Weusten

Gekozen voor dit bureau na prettig gevoel tijdens oriënterend gesprek.

Komt overeen met hetgeen wordt verteld in inleidend gesprek.

Faasen schreef
Faasen

 Prima makelaar met echte inzet die zijn taak serieus neemt

Monique Cristofani schreef

Ten eerste mijn excuses voor mijn verlate reactie. Ik wilde u na ons verblijf in Nederland bellen, zodra ik weer thuis was. Ook omdat we eenmaal thuis beter konden evalueren of Nederland nu wel of niet in aanmerking zou komen als eerste woonplaats. En dat is geen makkelijke opgave geweest!

We hebben alle indrukken goed laten bezinken en zijn toch eigenlijk tot de conclusie gekomen, dat 't voor allerlei zaken makkelijker is als we onze eerste woonplaats in Italië houden. Ik weet niet of mijn man full-time in Nederland zou kunnen wonen. En dat was toch 'n basis voor onze zoektocht.

We hebben proberen te ontdekken, waar onze prioriteiten liggen en wat we verwachten van ons leven. En waar we dat 't beste kunnen realiseren.
Het is natuurlijk toch zo, dat waar we ook voor kiezen, er altijd een beetje heimwee naar het niet-gekozen land zal blijven bestaan. En daar is dan waarschijnlijk een 'pied-à-terre' op z'n plaats. Want dat is toch anders, dan af en toe gaan en bij vrienden of in 'n vakantieverblijf zitten.
We hebben van U in die korte tijd enkele waardevolle adviezen gekregen, eigenlijk meer raad van een vriend, met 'n luisterend oor, dan van een makelaar. Hiervoor bedankt! Het heeft ons een stuk verder geholpen!

Zodra we onze voelhorens weer naar het Limburgse Land uitsteken, zal ik zeker contact met U opnemen. Het is jammer dat U niet ook in Italie werkt, iemand zoals U zou hier zeker zeer nuttig zijn.

Ik vond het prettig kennis met U te maken en hoop dat we in de toekomst nog eens samen kunnen werken.

Met vriendelijke groet,
Monique

Eduardo schreef
Eduardo

Dear Hans,

As said the day we went to the notary, I am very happy with the whole process, from the initial interview, house pre-selection, information on the neighborhoods, swift appointments and time dedicated on those by you, offer configuration, and closure procedure.

Best regards 

Eduardo

Uitspraken klanttevredenheidsonderzoek schreef
 • Het was een uiterst prettige ervaring. Zowel het zoekproces van de woning, verstrekking van gegevens en de afhandeling van de koop.
 • Zeer goede betrokkenheid en ontzettend professioneel. Tevens het grootste belang hechten aan een goede keuze voor een nieuwe woning waar men zich thuisvoelt. Ondanks het feit dat een huis kopen een zakelijke transactie is, weet de heer Hans Voorn heel duidelijk dat men te maken heeft met emoties. Deze weet hij precies op de goede wijze te plaatsen. Vandaar dat wij alleen maar heel positief met uiterst tevreden op alle vragen hebben kunnen antwoorden. Het was voor ons de juiste keuze aankoopmakelaar, die wij zeer zeker aan andere mensen zullen aanbevelen.
 • Betrouwbaar en behartigt je belangen heel serieus.
 • Bevestiging goede referenties
 • Zeer goede en persoonlijke begeleiding. Zaken zijn goed bespreekbaar. Waardevolle adviezen op alle gebied.
 • Het is heel belangrijk dat de makelaar je ondersteunt in dit aankoop proces en dat je altijd met je vragen bij hem terecht kunt.
 • Zelfs ’s avonds en in het weekend.
 • Hans Voorn en medewerkster Marion weten op professionele en betrokken wijze hun dienstverlening vorm te geven, en gaan daarmee
 • Verder dan verwacht mag worden.
 • Een goede makelaar, met verstand van zaken en gevoel voor humor!
 • We zijn uitermate tevreden over zijn manier van handelen,vriendelijk en alles zeer snel geregeld!

Waarom heeft u juist gekozen voor dit makelaarskantoor?

 • Wij hebben dit kantoor niet echt zelf gekozen. Een makelaar in Maastricht heeft ons naar hem doorverwezen.
 • Leek betrouwbaar, straalde degelijkheid en deskundigheid uit.
 • Zeer goede referenties van derden.
 • Deskundigheid.
 • Onafhankelijke aankoopbemiddeling.
 • Omdat de juiste klik aanwezig was.
 • Goede ervaring met Hans Voorn bij kopen woning door mijn vrienden.
 • Goede referenties.
 • Was gerecommandeerd.
 • Op aanraden van ....
 • Vanwege specialisatie in aankopen van woningen, in voor ons onbekend gebied op grote afstand
 • De makelaar is bekend met de omgeving en de huizenmarkt in deze omgeving en is alleen gericht op het vinden van een woning. Mede daardoor heeft hij een objectief standpunt en is hij uitsluitend gericht op de wensen van zijn klant.

download hier de pdf   download hier de pdf

Nicole Wienholt schreef
Nicole Wienholt

Beste Hans,

We wonen nu ruim vier maanden in Berg en Terblijt, in het mooie straatje Achter de Hoven.

We hebben het erg naar onze zin, gezellige straat met heel leuke buren. De housewarming was een groot succes, alle genodigden kwamen en bleven eten en we hebben een fantastische middag en avond gehad. En hebben dat nog steeds!

We willen jullie nogmaals bedanken voor de inzet en voor het vinden van ons droomplekje in Zuid-Limburg. Mochten jullie in de buurt zijn, de koffie staat altijd klaar.
Vriendelijke groet, Nicole Wienholts en Bart Grote