De Makelaar Van De Koper - Voor een huis dat klopt
print  Print deze pagina

In tien stappen brengen wij u naar hét huis dat klopt.

Stap 1 - De woonwensen

Afgestemd op uw budget, het ruimtebeslag en de juiste emotie worden uw wensen in kaart gebracht. Dit woningwensprofiel. geeft precies weer wat een huis voor u tot een Thuis maakt!


Stap 2 - De selectie

Uit het totale zichtbare én onzichtbare woningaanbod selecteren we dagelijks de huizen die voldoen aan uw woningwensprofiel. De uiteindelijke selectie delen wij met u.


Stap 3 - De bezichtiging

Op een voor u geschikt moment plannen wij de afspraak voor een eerste indruk. Wij vergezellen u daarbij om uw woonwensen nog beter te leren kennen.


Stap 4 - De evaluatie

Na de bezichtiging(en) maken we samen de balans op. Verliefdheid verblindt soms. Daarom zorgen wij vooral voor de ‘bredere’ kijk op zaken. Wij brengen de ratio in de emotie die een woningkoop nu eenmaal is.


Stap 5 - De aankooptaxatie

Dit unieke, uitgebreide rapport weerspiegelt alle bouwtechnische kwaliteiten, onderhoudskosten, juridische en planologische aspecten, etc. Het geeft u alle cijfers, inzichten en vooral een objectieve ‘waarde’. Deze aankooptaxatie brengt de ratio in uw besluitvorming.


Stap 6 - De koopbeslissing

De weging of een huis u gaat ‘passen’ komt deels voort uit gevoel. De ‘rede’ in de koopbeslissing is echter een belangrijke factor. Alles kent een waarde. Maar soms voelt een ander huis beter. Is het meer uw thuis. Wij helpen u de weegschaal in balans te brengen.


Stap 7 - De onderhandeling

Pas nadat wij samen met u duidelijk de kaders, tactiek, strategie, prijs én voorwaarden van de koop hebben besproken, treden we voor u in onderhandeling. Gedurende het proces hebben we intensief contact over elke volgende stap.
Samen gaan we voor de best mogelijke deal. Een huis dat klopt tegen de juiste prijs én de beste voorwaarden!


Stap 8 - De aankoop

Na een geslaagde onderhandeling leggen we de afspraken vast in een op maat gesneden overeenkomst. Hierin besteden we vooral aandacht aan clausules die het voor u als koper tot een waterdicht contract maken.


Stap 9 - De oplevering

Voorafgaand aan de notariële overdracht, inspecteren we uw nieuwe thuis. We regelen voor u de energieoverdracht, controleren de kwaliteit van de woning én de aanwezigheid van alle bijbehorende roerende zaken.


Stap 10 - De juridische en feitelijke levering

Omdat de notariële akte een blauwdruk is van de koopovereenkomst, controleren we deze nauwkeurig. Ook bij het ‘transport’ zijn we aanwezig om u bij te staan.
En dan?
Ja dan, bent u de gelukkige eigenaar van een nieuw Thuis.
Een huis dat klopt!